Logo
Nalog

Uslovi poslovanja

 • Proizvodi na sajtu

  Procar security doo nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Ipak, procar security doo ne može garantovati da su svi opisi i slike na sajtu 100% tačni, kompletni i bez grešaka.

 • Dostupnost proizvoda

  Dostupnost proizvoda na web sajtu može se razlikovati od stanja zaliha u našoj maloprodaji. Tačno stanje zaliha možete utvrditi: posećivanjem naše maloprodaje, slanjem upita na e-mail: procarzemun@gmail.com, ili pozivom na brojeve telefona: 011 316 7331, 063/473-238.

  Procar security doo zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

  Posetioci procarprodaja.rs/ nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

 • Cene proizvoda

  Sve cene proizvoda na našem sajtu su sa uračunatim PDV-om. procarprodaja.rs/ se obavezuje da će prihvatiti cenu po kojoj je izvršena porudžbina bez obzira na to da li se cena proizvoda promenila nakon poručivanja.

 • Potvrda porudžbine

  Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja. Tek nakon dostavljanja potvrde od strane procarprodaja.rs/ na mail potrošača, ugovor o prodaji se smatra zaključenim. U slučaju da nismo u mogućnosti da potvrdimo porudžbinu i zaključimo ugovor, bićete obavešteni.

 • Radno vreme

  procarprodaja.rs/ online prodavnica radi 00-24h, 7 dana u nedelji. Usled tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.